top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

Online programma Stoppen met Roken

Het online programma van Ikstopwel.nl is een krachtig programma met een succespercentage van maar liefst 86% (gemeten 1 jaar na afronding van het programma!)


Het bestaat uit 10 modules. Iedere deelnemer krijgt na inschrijving een half jaar de tijd om het programma op te starten. Na de start krijgen ze 14 dagen de tijd om het programma af te ronden. De modules bestaan voornamelijk uit korte video's van 5 tot 15 minuten, MP3's, PDF-jes en ander materiaal.


In de laatste twee modules zitten twee MP3-hypnotherapie verandersessies die de deelnemer meerdere keren kan herhalen.

In het programma worden diverse technieken voor onbewuste verandering toegepast. Denk aan NLP, conversationele hypnose, visualisaties, affirmaties etc. Na afloop van het programma ontvangt de deelnemer een extra MP3 voor dagelijks gebruik.


De kracht van het online programma zit in het feit dat 90% van roken onbewust aangeleerd gedrag is (een gewoonte). Slechts 10% heeft te maken met de "verslaving" aan nicotine. Met het online programma wordt de knop tussen de oren (het rookgedrag) uitgeschakeld, waardoor het ineens heel eenvoudig is om nu wel in één keer te stoppen met roken.


Marcel Borst is gecertificeerd hypnotherapeut en volledig gespecialiseerd in de begeleiding van rokers om in één keer te stoppen met roken. Met dit programma heeft hij inmiddels al bijna 12.000 rokers van het roken afgeholpen en elke week komen daar vele niet-rokers bij.


  • Binnen 2 weken volledig een niet-roker zijn

  • Geen gedachte of behoefte meer aan een sigaret

  • Na aanschaf een half jaar de tijd om het programma op te starten

  • Na opstarten 14 dagen de tijd om het programma af te ronden

  • Na afronden van het programma een extra MP3 thuis via e-mail

  • Mogelijkheid tot 5 weken extra dagelijkse nazorg

  • Maar liefst 86% kans om in één keer een niet-roker te zijn

Meer cursussen

Online programma Stoppen met Roken

21 Daagse Kalmeer je Zenuwstelsel

Breinfijn programma (angst/paniek)

No Stress programma

bottom of page