top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

21 Daagse Kalmeer je Zenuwstelsel

In 21 dagen leer je de tools en copingvaardigheden die nodig zijn om je zenuwstelsel duurzaam te kalmeren. Heb je langere tijd last gehad van stress, angst of spanningen, dan merk je vaak dat het 'emmertje' van je zenuwstelsel zich heeft gevuld. Het begint met 1 lichamelijke klacht, zoals onrust, gejaagdheid, vermoeidheid, hoofdpijn of darmklachten. Je zet van alles in om het weg te krijgen en meer rust te krijgen, maar het lijkt alleen maar erger te worden.


Je zit in een negatieve cirkel waarbij je hard je best doet om je welzijn te verbeteren, echter merk je dat de klachten zich uitbreiden. Duizeligheid, misselijk gevoel, slechter slapen, chronische pijnen verergeren, hartoverslagen/kloppingen, je lichaam geeft signalen af dat het genoeg is.


De 21 Daagse cursus Kalmeer je Zenuwstelsel is vanuit wetenschappelijke basis opgezet door psychologen en neemt zowel de ingang vanuit het brein (de mentale kant), als ook het lichaam. Deze 2 elementen werken met elkaar samen, en het is belangrijk om beide te behandelen voor een duurzaam resultaat.


Een nieuwe cursus binnen Bureau Breinfijn, en nu al een topper gebleken voor de mensen die de 21 daagse cursus volgen. Je krijgt 1 jaar toegang tot de cursus, dus je hebt alle tijd om alle dagen en lessen meerdere keren te volgen en te blijven oefenen.


  • Lichamelijke spanningsklachten verminderen voor de lange termijn

  • Bewezen effectief voor meer rust in je hoofd en in je lichaam (vanuit wetenschappelijke basis opgezet)

  • De stress responses van je zenuwstelsel zelf leren tot rust en kalmte te brengen waardoor je lichaam minder snel reageert op een trigger

  • 🔥 Nu tijdelijk met extra Coaching Call waar jij al je vragen over het herstel van jouw zenuwstelsel kan stellen

Meer cursussen

Online programma Stoppen met Roken

21 Daagse Kalmeer je Zenuwstelsel

Breinfijn programma (angst/paniek)

No Stress programma

bottom of page