top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

Dry Woods

INZICHTRIJKE BLOGBERICHTEN

DIVERSE ONDERWERPEN VERKENNEN VOOR UW KENNIS

ONZE LEVENSWEGHoe ziet onze levensweg eruit? Inmiddels is het verhaal bij velen bekend.


We worden geboren en dan gaan we naar school om klaargestoomd te worden voor het “werkleven”.


Van basisschool naar de middelbare school, naar het hoger onderwijs om vervolgens nog verder te studeren of om voor de rest van je leven werk te doen want 9 van de 10 mensen niet enorm leuk vinden om te doen. Tenminste, we zouden er niet ons bed voor uitspringen.

We werken vervolgens heel de week of in het weekend om afleiding te zoeken van het werk. We wachten op vakanties en op promoties. Elke keer belanden we weer terug op de werkvloer en accepteren nou eenmaal dat is zo is. Als er niemand op staat, ja dan zal het ook altijd zo blijven.


Uiteindelijk als we met pensioen gaan vinden we onszelf te oud om een nieuw leven te ontdekken. We lachen heel ons leven weg. Tja, zo was het nou eenmaal. We gaan dood. Komen we ooit nog terug? Heb ik verandering kunnen brengen in de wereld? Heb ik alles gedaan wat ik wilde?


Stel deze vragen voor jezelf en start vandaag met jouw droomleven. Misschien wil je wel gaan reizen of nieuwe technologie op de markt brengen? Ga voor jouw dromen en laat jezelf door niemand of geen enkele situatie tegenhouden. Go for it. Make the change! You can do it. Believe.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Comments


bottom of page