top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

“Structuur zorgt voor rust, zelfverzekerdheid en voldoening in jouw leven”

Wanneer je een goede dagelijkse structuur hebt, dan zal dat een hoop onrust in je hoofd weghalen. Je weet wat je moet doen. Als dit lukt, dan zul je een gevoel van voldoening en zelfvertrouwen ervaren. Structuur is een belangrijk onderdeel van jouw geluk.

“Ik kan niet méér doen dan mijn best”

Wanneer je er alles aan hebt gedaan, dan mag je trots zijn op jezelf. Ook al is het niet gelukt, dan heb je er een waardevolle les uitgehaald. Het zal niet voor niets zijn dat het niet lukt. Dit zorgt ervoor dat je nu wel het juiste pad gaat bewandelen.

“STOP met oordelelen over anderen en START met werken aan jezelf”

Wanneer je aan het oordelen bent over anderen, dan zegt dat automatisch iets over jezelf. Oordelen doen we vaak onbewust. Als we ze niet uitspreken, dan zitten er wel vooroordelen in ons hoofd. Probeer jezelf ervan bewust te zijn dat als we gaan oordelen of dat ook echt waar is. Kijk eerst altijd naar jezelf. Blijf jezelf ontwikkelen.

“Het perfecte plaatje om je heen is schijnperfectie”

Overal om je heen zie je het. Grote bedrijven die laten zien hoe een man of vrouw eruit moet zien. Er worden miljarden besteed aan het laten zien hoe je zou moeten zijn. Het perfecte plaatje. Trap er niet in. Uiteindelijk draait in deze samenleving alles om geld. Zorg ervoor dat je altijd jezelf kunt blijven en vergelijk jezelf niet met deze schijnperfectie.

“Anderen hebben pas echt wat aan jou als jij voor jezelf gaat staan”

Wanneer je voor jezelf gaat staan, dan kun je anderen pas echt helpen en inspireren. Mensen weten wie je bent en wat ze aan je hebben. Er zal meer respect zijn naar jou toe en op dit moment kan er geen misbruik meer van jou worden gemaakt.

“Wees niet bang om te laten zien wie jij echt bent. Stap uit de schaduw en straal als de zon”

Hou jezelf niet in voor anderen. Laat jezelf zien. Laat zien hoe mooi jij werkelijk bent. Leef jouw mooiste leven en laat zien wat je te bieden hebt.

“Wanneer je nee zegt tegen een ander, dan zeg je automatisch ja tegen jezelf”

Waarom zou je bang zijn voor een reactie van de ander als je nee zegt? Mag je geen zelfliefde hebben? Kies altijd voor jezelf en ren niet voor iedereen op en neer om het ze leuk te maken.

Als de persoon waartegen je nee zegt boos wordt, dan weet je ook weer dat zij je proberen te manipuleren. Laat het los. Als iemand écht om je geeft, dan zal hij of zij jou begrijpen als je nee zegt en het je gunnen om voor jezelf te kiezen.

“Vaak zegt onterechte afwijzing iets over de onzekerheid van een ander”

Wanneer iemand jou onterecht afwijst, dan zegt dat vaak iets over de onzekerheid van een ander. Misschien wil deze persoon zichzelf boven jou plaatsen om zichzelf beter te voelen. Wees niet bang voor afwijzing, maar start met in jezelf te vertrouwen. Jij bent goed genoeg!

“Vertrouw in je eigen kracht en je mooie glimlach”

Vertrouw op wie je bent en wat je kunt. Die mooie glimlach op je gezicht is de puurste vorm van jou. Wees jezelf. Hoe perfect je ook bent, er zullen altijd mensen zijn die over je oordelen, omdat ze niet durven of kunnen leven zoals jij dat doet.

“Pas jezelf niet aan om ergens bij te horen”

Zet geen masker op je gezicht om erbij te willen horen. Als mensen je niet accepteren zoals je bent, dan is het beter voor je om er afscheid van te nemen.

Er zijn genoeg mensen op de wereld die het mooi vinden hoe jij bent en als je daarmee in verbinding komt, dan zal dat een hoop rust en geluk met zich meebrengen.

“Met realisatie van het eigen potentieel en zelfvertrouwen in eigen kunnen, kan men een betere wereld bouwen.”

Wanneer we allemaal het vertrouwen in onszelf hebben om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de wereld, dan zal ook iedereen zijn uiterste best gaan doen om het te proberen.

Bij een tekort aan zelfvertrouwen zal niemand de eerste stap zetten om überhaupt een poging te wagen.

De Dalai Lama

“Laat wat je niet kunt doen, je niet in de weg staan voor wat je wel kunt doen.”

Focus je op hetgeen wat je wel kunt doen en je zult merken dat je meer van dat gaat aantrekken en dat je succes zult gaan behalen. Wanneer je jouw focus op het negatieve hebt, dan zul je ook alleen maar negatieve dingen aantrekken en dan gaat het je niet lukken.

John Houten

“Mensen zijn als glas-in-loodramen. Ze schitteren als de zon schijnt, maar als de duisternis komt wordt hun ware schoonheid alleen zichtbaar als er licht van binnenuit is.”

In hoeverre schitter jij nog steeds als de omstandigheden niet goed zijn? Laat je jouw gevoelens afhangen van wat er om je heen en in de wereld gebeurt of heeft dit niet direct invloed op je gemoedstoestand?

Elisabeth Kubler-Ross

Geluk Quotes: Vind Inspiratie voor een Vreugdevol Leven

Geluk is een universeel verlangen en een essentieel onderdeel van ons welzijn. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse motivatie, een oppepper nodig hebt op een sombere dag, of gewoon wat inspiratie zoekt, geluk quotes kunnen een krachtige bron van positiviteit zijn. Op deze pagina hebben we een prachtige verzameling van de meest inspirerende geluk quotes voor je samengesteld. Deze wijsheden helpen je herinneren aan de kleine dingen die vreugde brengen en het belang van dankbaarheid in het dagelijks leven.

De Kracht van Geluk

Geluk is meer dan alleen een emotie; het is een staat van zijn die ons hele leven kan beïnvloeden. Door je te omringen met positieve gedachten en inspiratie, kun je een gelukkiger en meer vervuld leven leiden. Geluk quotes kunnen je eraan herinneren om de mooie momenten te koesteren, waardering te hebben voor wat je hebt, en om te blijven streven naar je dromen en doelen. Laat deze quotes je helpen om elke dag met een glimlach en een gevoel van voldoening tegemoet te treden, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

bottom of page