top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

“Meer rustmomenten zorgt voor meer productiviteit”

Je bent veel productiever, wanneer je korte focusmomenten voor jezelf uitkiest. Per persoon verschilt het een beetje hoe lang jij jouw focus kunt houden. Bij de een is het 20 minuten en bij de ander kan het 2 uur zijn.


Neem om deze tijden korte pauzemomenten van 5 minuten. Je kunt hiervoor de pomodoro techniek gebruiken.

“Iedereen heeft waarde om te geven”

Iedereen heeft bepaalde waarde om te geven waar anderen van kunnen leren. Soms zit het diep verstopt van binnen en ben je er zelf niet altijd van bewust. Vaak zien andere wel wat jij te bieden hebt.


Leg de vraag eens bij de ander neer. Welke mooie kwaliteiten zie je mij? Kijk eens of je in jouw huidige situatie gebruik maakt van de mooie kwaliteit die jij te bieden hebt. Misschien kun je wel meer waarde geven dat je nu doet.


Als je nu merkt dat je jouw mooie kwaliteiten niet kunt gebruiken in de huidige situatie waarin je verkeerd, dan kun je het gaan gebruiken voor een nieuwe uitdaging.

“Wie komt brengen in plaats van halen zal krijgen”

Welke waarde breng jij in de wereld? Creëer je om te ontvangen of om te geven? Zodra je komt brengen zonder te willen ontvangen, zal je automatisch krijgen. Creëer waarde.

“Echte groei ligt buiten jouw comfortzone”

Wanneer je als persoon wilt groeien, dan dien je wat vaker uit je comfortzone te stappen. Hierbuiten zal groei plaatsvinden. Je kunt het spannend vinden, maar doe het alsnog.


Wat kan helpen is om te realiseren dat het nodig is om verder te komen in het leven. Als je verandering wilt, dan zul je dingen moeten doen die je nog nooit hebt gedaan.

“Het grootste succes komt voort uit de meest heftige tegenslagen”

Wees niet bang om fouten te maken. Deze zijn er om van te leren. Door keer op keer te falen zul je uiteindelijk het gewenste succes behalen. Zie fouten als nieuwe mogelijkheden die ontstaan.

Geluk Quotes: Vind Inspiratie voor een Vreugdevol Leven

Geluk is een universeel verlangen en een essentieel onderdeel van ons welzijn. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse motivatie, een oppepper nodig hebt op een sombere dag, of gewoon wat inspiratie zoekt, geluk quotes kunnen een krachtige bron van positiviteit zijn. Op deze pagina hebben we een prachtige verzameling van de meest inspirerende geluk quotes voor je samengesteld. Deze wijsheden helpen je herinneren aan de kleine dingen die vreugde brengen en het belang van dankbaarheid in het dagelijks leven.

De Kracht van Geluk

Geluk is meer dan alleen een emotie; het is een staat van zijn die ons hele leven kan beïnvloeden. Door je te omringen met positieve gedachten en inspiratie, kun je een gelukkiger en meer vervuld leven leiden. Geluk quotes kunnen je eraan herinneren om de mooie momenten te koesteren, waardering te hebben voor wat je hebt, en om te blijven streven naar je dromen en doelen. Laat deze quotes je helpen om elke dag met een glimlach en een gevoel van voldoening tegemoet te treden, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

bottom of page