top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

“Geef me zes uur om een boom om te hakken en ik zal de eerste vier uur besteden aan het slijpen van de bijl”

Een goede voorbereiding is vaak het halve werk. In hoeverre weet je precies de stappen die je moet zetten om jouw doelen te bereiken? Heb je een goede planning en houd je jezelf ook daaraan?

Abraham Lincoln

“Een chaotisch leven kan een oorzaak zijn van slechte planning en structuur”

Wanneer je chaotisch bent en vaak het gevoel hebt dat je druk bezig bent, kijk dan eens naar of je een goede planning en structuur hebt in je leven.

Weet je dagelijks, wekelijks, maandelijks en elk jaar wat je te doen staat om je doelen te behalen of ben je elke dag impulsief bezig zonder dat je weet waar je naartoe werkt?

Als je weet wat je te doen staat en je zet dit op papier of in je agenda, dan kun je alle onrust loslaten omdat je weet wanneer je wat dient te doen.


“Een doel zonder plan is slechts een wens.”

We kunnen allemaal doelen hebben, maar als we geen duidelijke acties ondernemen om ons doel te behalen, dan blijft het een wens of verlangen.

Antoine de Saint-Exupery

“Om grote dingen te bereiken, zijn twee dingen nodig; een plan en niet genoeg tijd.”

Iedereen heeft evenveel tijd. Hoe kan het dan dat sommige meer bereiken in een korte tijd dan de ander? Stel prioriteiten. Wat is voor jou echt belangrijk?

Leonard Bernstein

"Het is niet de sterkste van onze soort die overleeft, niet de meest intelligente, maar degene die het best reageert op verandering.”

Wanneer je flexibel bent en goed met verandering kunt omgaan, dan ben je in flow met het leven en situaties en zul je al jouw gewenste successen behalen.

Charles Darwin

Geluk Quotes: Vind Inspiratie voor een Vreugdevol Leven

Geluk is een universeel verlangen en een essentieel onderdeel van ons welzijn. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse motivatie, een oppepper nodig hebt op een sombere dag, of gewoon wat inspiratie zoekt, geluk quotes kunnen een krachtige bron van positiviteit zijn. Op deze pagina hebben we een prachtige verzameling van de meest inspirerende geluk quotes voor je samengesteld. Deze wijsheden helpen je herinneren aan de kleine dingen die vreugde brengen en het belang van dankbaarheid in het dagelijks leven.

De Kracht van Geluk

Geluk is meer dan alleen een emotie; het is een staat van zijn die ons hele leven kan beïnvloeden. Door je te omringen met positieve gedachten en inspiratie, kun je een gelukkiger en meer vervuld leven leiden. Geluk quotes kunnen je eraan herinneren om de mooie momenten te koesteren, waardering te hebben voor wat je hebt, en om te blijven streven naar je dromen en doelen. Laat deze quotes je helpen om elke dag met een glimlach en een gevoel van voldoening tegemoet te treden, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

bottom of page