top of page

Tijdloos Bewustzijn

Volg jouw eigen pad

“Geen voldoening halen uit werkzaamheden geeft een depressief gevoel”

Voldoening uit werkzaamheden halen is erg belangrijk als je gelukkiger wilt zijn. Je krijgt er een hoop energie door, dus je zult ook niet snel vermoeid zijn. Zorg ervoor dat je de meeste tijd besteed aan iets doen wat je dag in dag uit leuk vindt.


Verplichte werkzaamheden zul je altijd wel houden, maar waarom is het verplicht? Jij hebt zelf altijd de keuze om iets te doen wat je leuk vindt. Als je het niet doet, dan zul je het niet belangrijk genoeg vinden. Als je het echt wilt, dan zul je er alles aan doen om het waar te maken.

“Ik laat al het overbodige los. Make it easy, not complicated”

Wat vind jij het belangrijkste in jouw leven? Laat al het overbodige of luxeprobleem even los. Denk bijvoorbeeld aan onderdak en eten. Wat vind je hiernaast nog meer belangrijk in jouw leven? Schrijf dit eens voor jezelf op.


Ontbreekt er nog iets in jouw leven? Bekijk dan eens met hoeveel overbodige zaken jij zelf dagelijks bezighoudt. Denk aan feesten, Netflixen en in je telefoon scrollen.


Wat voor voldoening geven deze zaken jou? Haal je hier iets nuttigs uit of is het puur afleiding van je dagelijkse werkzaamheden? Soms maken we het onszelf moeilijk door te veel bezig te zijn met het onnodige.


Wanneer we kijken naar onze basisbehoeftes en het onnodige, hoeveel tijd per dag besteden we dan aan zaken die er eigenlijk niet echt te doen? Maak het makkelijker voor jezelf. Wat doet er wel echt toe voor jou en waarom? Wat maakt het dat je dit nog niet doet? Welke betekenis heeft jouw leven echt en wat heb jij te bieden aan de wereld?

Geluk Quotes: Vind Inspiratie voor een Vreugdevol Leven

Geluk is een universeel verlangen en een essentieel onderdeel van ons welzijn. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse motivatie, een oppepper nodig hebt op een sombere dag, of gewoon wat inspiratie zoekt, geluk quotes kunnen een krachtige bron van positiviteit zijn. Op deze pagina hebben we een prachtige verzameling van de meest inspirerende geluk quotes voor je samengesteld. Deze wijsheden helpen je herinneren aan de kleine dingen die vreugde brengen en het belang van dankbaarheid in het dagelijks leven.

De Kracht van Geluk

Geluk is meer dan alleen een emotie; het is een staat van zijn die ons hele leven kan beïnvloeden. Door je te omringen met positieve gedachten en inspiratie, kun je een gelukkiger en meer vervuld leven leiden. Geluk quotes kunnen je eraan herinneren om de mooie momenten te koesteren, waardering te hebben voor wat je hebt, en om te blijven streven naar je dromen en doelen. Laat deze quotes je helpen om elke dag met een glimlach en een gevoel van voldoening tegemoet te treden, ongeacht de uitdagingen die op je pad komen.

bottom of page